Tietoa meistä


Pauliina

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, ja olen työskennellyt viimeiset 20 vuotta psykiatrisen hoitotyön parissa. Olen saanut koulutusta kognitiivisesta psykoterapiasta, ryhmäterapiasta ja dialektisesta käyttäytymisterapiasta. Mielen taitojen kehittäminen on mielenkiintoinen prosessi ja niiden ohjaaminen luonnossa antoisaa. Olen kartuttanut kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta yli kymmenen vuoden ajan. Olen myös kouluttautunut luontoliikunnan ohjaajaksi, sekä luontoliikunnan edistäjäksi ja liikuntaneuvojaksi. Lisäksi minulla on koulutus sauvakävelyn, sup-lautailun ja talviuinnin ohjauksesta.

Kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on osa elämän mittaista projektia; tietoa ja taitoa ei voi olla koskaan liikaa ja on palkitsevaa, jos voin auttaa asiakkaitani edistämään omaa hyvinvointiaan. Luonto on ollut minulle luonnollinen liikuntaympäristö jo lapsuudesta lähtien, ja edelleen se vetää minua puoleensa voimakkaasti. Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa, enimmäkseen luonnossa liikkuen, ulkona treenaten ja metsissä retkeillen ja kesäisin vesillä sup- lautaillen. Luontoyhteys on minulle tärkeä, ja haluan auttaa muita kehittämään ja vahvistamaan omaa yhteyttään luontoon erilaisin menetelmin.


Nelli

Olen 24-vuotias kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelija. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2019 Hierojakoulu Relaxista Lahdesta. Hierojan erikoisammattitutkinnosta suoritin opintokokonaisuuden koskien urheilijan lihashuoltoa. Yrittäjyyden ja opiskelun ohella työskentelen Personal Trainerina Forever-kuntoklubilla Lahdessa. 
Vapaa-aikani kuluu tenniksen parissa kilpaillen, luonnossa liikkuen ja sohvalla loikoillen.
Minulla on kokemusta lukuisten erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Lempipuuhaani on ohjata asiakkailleni kehoa huoltavaa harjoittelua. Osallistun toisena ohjaajana yrityksen Luonto Liikuttaa retkiin, opintojen ohella.